Arrangementer

Folkemødeovernatning på Rømeregård

I forbindelse med Folkemødet i juni er der mulighed for at bo på Rømeregård både ude og inde. Vi har plads til 80 personer i køjer fordelt på 7 rum. Prisen 200 kr. pr person pr. nat inkluderer også økologisk morgenmad. Man kan booke en enkelt overnatning eller flere dage. Medbring selv lagen, sovepose/dyne. Overnatning på lejrpladsen til 100 kr. pr. person pr døgn i eget telt eller i bålhytte er også inklusiv økologisk morgenmad.

Du må gerne kontakte udlejer 21565799 og meddele, hvornår du forventer at komme. SMS er fint. Bus sen til Rønne standser lige uden for centeret. www.bat.dk

Gourmet Rømeregård – madlavningskursus

Samtidig med en af centerlejrene udbyder vi et ugelangt madlavningskursus for trops-, senior, rover eller lederpatruljer (fra ca. 13år og opefter). Har I lyst til et ordentligt skud inspiration om madlavning i det fri eller lyst til at lære nye teknikker, så kom med på Gourmet Rømeregård. Vi forbereder en sjov og lærerig lejr med masser of gode oplevelser, hygge og naturligvis god mad. Vi sigter mod, at der skal være udfordringer og gode oplevelser for alle patruljer uanset kunnen. Dog er det en betingelse, at tropspatruljer har mulighed for at have en leder med – i hvert tilfælde i visse aktiviteter.

Konceptet er, at vi forbereder mindst 20 vidt forskellige fede madoplevelser, og at vi i samarbejde med hver patrulje laver et program bestående af mindst 10 oplevelser, som passer netop til jer. Det er tanken, at der er fuldt dagsprogram fra mandag morgen til fredag aften, og at søndagen inden og lørdagen efter bruges til at opbygge samt nedbryde lejr. Derudover satser vi på masser af god stemning og plads til at hygge både i patruljen og sammen med de andre deltagere.
… Og hvad kan I så prøve? Tja det kommer efterhånden som staben får afprøvet og smagt på maden. Du kan følge dette link for at finde en liste, der løbende bliver opdateret.

Læg mærke til, at kurset kørere samtidig med centerlejren. Derfor er der mulighed for at erstatte et par madoplevelser med oplevelser fra den ”almindelige” centerlejr. Vil I af sted på gruppesommerlejr er det også en oplagt mulighed for at give de ældste en superfed oplevelse, samtidig med at man stadig kan mødes hele gruppen om et lejrbål eller over morgenmaden et par gange om ugen.