Smede

Smede

Prøv at være smed, lav din egen pløk, pløkoptrækker eller krog. Aktiviteten foregår i centerets smedje. Aktiviteten er kun aktiv, når der er en medarbejder med de fornødne kompetencer, der kan stå for denne aktivitet.
Dragebygning

Dragebygning

Byg din egen drage.Centeret har forskellige modeller og materialer til dragebygning. Der er både enkle drager og lidt sværere drager.  Dragerne dekoreres og til sidst skal vi selvfølgelig også flyve med dem.
Rebslagning

Rebslagning

Lav dit eget besnøringstov af sisal (høstbindegarn). Rømeregård har rebslagningsmaskiner, som du nemt kan lave magen til når du kommer hjem.
Tin-can-craft

Tin-can-craft

Lav afrikansk legetøj eller lysestager. Der er mange ideer til hvad man kan lave, det kan være en helikopter, en lysestage, musikinstrumenter m.m. af dåser og ståltråd.
Grutte mel og bage brød.

Grutte mel og bage brød.

Mal dit eget mel med Rømeregårds store håndbetjente kværn. Brug melet til at bage jeres eget brød eller boller og evt. lave en primiovn til bagningen. Rømeregård har opskrifter på det hele og ovne til indbygning i skrænter.
Rapelling

Rapelling

Vi tilbyder rappelling i Bornholms smukke natur oppe ved Opalsøen i nærheden af Hammershus. Aktiviteten tilbydes som udgangspunkt et par dage i hver centerlejruge alt efter, hvornår vi har en instruktør til rådighed. Rappelling er en halvdagsaktivitet for trop, senior...
O-løb på Rømeregård

O-løb på Rømeregård

I kan vælge at lave et O-løb på Rømeregårds område ud fra kort, koordinator, GPS eller QR-koder. Det er en halvdagsaktivitet for alle aldersgrupper. Aktiviteten kan fint kombineres med silderøgning. Centerstaben gør løbet klar.
O-løb i Almindingen

O-løb i Almindingen

Tag på o-løb i Danmarks 3. største skov Almindingen. Almindingen ligger ca. 2 km fra Rømeregård.Centerstaben lægger o-løbet ud.
Rømeregårds Guf

Rømeregårds Guf

Lav jeres eget guf (sundt?). Dagen før I skal have denne aktivitet vælger I 3 opskrifter, ud fra centerets mange forslag, som I gerne vil lave. Derefter sørger staben for at alle ingredienser er der, når I skal lave aktiviteten. Man kan f.eks. lave: Friture stegte...
Bolsjer

Bolsjer

Lav jeres egne bolsjer.Aktiviteten skal bestilles senest dagen før inden kl. 12.Det er en kasseaktivitet.
Krølle-Bølle-løb

Krølle-Bølle-løb

Tag på løb med Krølle-Bølle.Klæd en eller flere af jeg ud som Krølle-Bølle og hjælp ham på turen.På løbet skal man bl.a. være med til at køre med sæbekassebil, bårefræs, pandekagebagning, lyseslukning og brobygning. (Historien om Krølle-Bølle læses til det første...
Silderøgning

Silderøgning

Silderøgning er en aktivitet, hvor I får lov til at at ryge jeres egne sild (lave røgede bornholmere). Friske sild renses, tørres og ryges i en tønde med ellebrænde. Sildene kan spises som aftensmad. Det er en heldagsaktivitet, men kan/bør kombineres med andre...